Μαντήλια στο κεφάλι! Πώς να τα φορέσετε


Τα αξεσουάρ μαλλιών του καλοκαιριού
Τα χτενίσματα του καλοκαιριού είναι απλά και χαλαρά, γι’ αυτό και είναι η καλύτερη εποχή για να φορέσετε ένα σωρό ειδών αξεσουάρ, τα οποία θα σας βοηθήσουν με μια απλή κίνηση να δημιουργήσετε ωραία και εντυπωσιακά χτενίσματα.

Τα top αξεσουάρ μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι είναι τα «hair chains» ή αλυσίδες, τα bando, οι κορδέλες ή αλλιώς headbands (απλές ή στολισμένα), τα φτερά με κλιπ και τα μαντήλια.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα bando, τα οποία μοιάζουν με τις κορδέλες, αλλά ουσιαστικά είναι ένα κομμάτι ύφασμα που στο κάτω μέρος έχει λάστιχο, χρησιμοποιούνται και δείχνουν ωραιότερα σε κότσους. Από την άλλη τα φτερά με κλιπ είναι πολύ εύκολα στη χρήση και δεν χρειάζεται να αλλάξετε τελείως το χτένισμα σας για να τα βγάλετε.
Τέλος, μία από τις φετινές τάσεις που έχουν κάνει πάταγο την άνοιξη και θα συνεχίσουν και το καλοκαίρι, είναι τα μαντήλια, που θυμίζουν κάτι από την εποχή των ’60s, ’70s, χωρίς όμως να αποτελούν παράταιρο στοιχείο και για την τωρινή εποχή. 
Άνοιξη 2012: Μαντήλια στο κεφάλι
Η μόδα φέτος προστάζει πολύ το vintage και τα στοιχεία των 60′s και 70′s, με τρανταχτό παράδειγμα και την επανεμφάνιση των μαντηλιών στο κεφάλι. Πρόκειται για ένα στυλ που επιστρέφει δυναμικά μετά από πάρα πολλά χρόνια απουσίας στις πασαρέλες.
Όπως μια άλλη Jackie Kennedy, έτσι κι εσείς μπορείτε πλέον να κυκλοφορείτε στους δρόμους με αυτό τον τρόπο. Φορέστε, λοιπόν, πουά, Floral ή μονόχρωμα headbands και στολίστε τα μαλλιά σας, δίνοντας σας έτσι μια πιο κομψή και στιλιζαρισμένη εμφάνιση.
Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεστε συνεχώς χτένισμα και λούσιμο. Μπορείτε πολύ εύκολα να καλύψετε τα μαλλιά σας και να βγείτε από την δύσκολη θέση του λουσίματος και χτενίσματος της τελευταίας στιγμής και με την ψυχή στο στόμα για να προλάβετε.
Δείτε μερικούς τρόπους για να φορέσετε ένα μαντήλι στο κεφάλι.




Διαβάστε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/2012/06/axesouar-malliwn-kalokairiou/#ixzz1zblaU5x9
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr