Κάντο όπως η Νικόλ


Κάντο όπως η Νικόλ
Ο κότσος στην κορυφή του κεφαλιού δεν απαιτεί χρόνο και η δημιουργία του πραγματοποιείται σε λίγα μόλις λεπτά αρκεί να ακολουθηθούν οι σωστές κινήσεις.
Μπορεί να υιοθετηθεί από όλες τις ηλικίες και τύπους μαλλιών με την προϋπόθεση βέβαια να υπάρχει κάποιο ελάχιστο μήκος. Το ψηλό σινιόν με boho χαρακτήρα ταιριάζει σε οποιαδήποτε περίσταση, μπορεί να είναι ατημέλητο και σέξι, κομψό και λείο, σπορτίφ ή και συντηρητικό. Η βασική δομή του γίνεται εύκολα με τράβηγμα των μαλλιών σας πίσω και πιάσιμο με κάποιο λάστιχο ή κοκαλάκι. Η θέση του σινιόν μπορεί να είναι ψηλά, χαμηλά ή στα πλάγια. Το κλειδί είναι να επιλέξετε το κατάλληλο look ώστε να τονιστούν τα χαρακτηριστικά σας με βάση το σχήμα προσώπου, το στυλ και, φυσικά, την περίσταση.
Προσοχή: Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, θα πρέπει να προτιμήσετε να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε χαμηλό και ακόμα καλύτερα πλάγιο σινιόν. Αν η μύτη σας δεν είναι το αγαπημένο σας χαρακτηριστικό, αποφύγετε τον smart κότσο στη μέση του πίσω μέρους του κεφαλιού γιατί θα την τονίσει. Προτιμήστε να τον έχετε είτε ψηλά είτε χαμηλά στον αυχένα.
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr