Καλοκαιρινό safari look!


Καλοκαιρινό safari look!
Αν νομίζεις ότι το safari look είναι εξεζητημένο κάνεις λάθος. Είναι ένα “εύκολο” ντύσιμο για όλες τις ώρες και μάλιστα με στιλ που είναι πάντα στη μόδα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εμείς σου προτείνουμε συνδυασμούς, αλλά να ξέρεις ότι οι επιλογές είναι απεριόριστες.
  • Στο γραφείο
Μια χακί παντελόνα με λάστιχο στη μέση είναι ό,τι πρέπει για να είσαι άνετη. Συνδυάζεται με ένα απλό τοπ σε γήινους τόνους μαζί με ένα μεγάλο κολιέ σε χρυσαφί απόχρωση και χακί πλατφόρμες. Σε αυτό το σύνολο ταιριάζει πολύ η messenger τσάντα.
  • Για τις απογευματινές βόλτες
Αν έχεις καλλίγραμμα πόδια τόλμησε ένα t-shirt με γεωμετρικά σχέδια, χαλαρό δερμάτινο σορτς μαζί με μαύρο καπέλο και ψηλοτάκουνο δερμάτινο peep-toe. Ένα σύνολο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.
  • Σαφάρι στο νησί
Οι γήινοι τόνοι είναι το χαρακτηριστικό του σαφάρι λουκ. Για τον περίπατο σου μέσα στην πόλη ή στο νησί μπορείς να φορέσεις μία ολόσωμη φόρμα και πλατφόρμες στα χρώματα της άμμου. Ένα καπέλο σε στιλ panama είναι η ιδανική λεπτομέρεια που θα απογειώσει το στιλ σου και για πανωφόρι, μπορείς να επιλέξεις ένα λεπτό jacket σε χακί απόχρωση.
  • Safari Chic
Στη βόλτα μπορεί να δοκιμάσεις ένα δροσερό τοπ με λεπτομέρεια από ζέβρα, jeans ή σορτς και πλατφόρμες με εξίσου διακριτικά prints. Το μυστικό είναι να φοράς prints αλλά σε μικρές δόσεις.
Πηγή: nooz.gr


Διαβάστε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/2012/07/kalokairino-safari-look/#ixzz20Rat1jId
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr