Άσκηση με μέτρο


Άσκηση με μέτρο
Στην περίπτωση της πολύ σκληρής άσκησης μπορούν να προσβληθούν πολλά μέρη του σώματος, από το πεπτικό έως το ουροποιητικό σύστημα. Αν παρουσιαστούν οποιαδήποτε ασυνήθιστα συμπτώματα, μιλήστε με το γιατρό σας. Αιματουρία: ύστερα από τρέξιμο μιας μεγάλης απόστασης μπορεί να δείτε τα ούρα σας θολά ή με αίμα. Αυτή η κατάσταση, γνωστή ως αιματουρία του δρομέα, περνά συνήθως σε δύο μέρες. 

Εξάντληση από τη ζέστη: η σκληρή άσκηση με ζεστό καιρό μπορεί να προκαλέσει εξάντληση, η οποία οφείλεται σε αδυναμία του θερμορρυθμιστικού συστήματος του σώματος. Να αφοράτε καπέλο και ανοιχτόχρωμα ρούχα, για να αποφεύγετε την υπερθέρμανση.
Αμηνόρροια: η άσκηση ελαττώνει την παραγωγή ορμονών από την υπόφυση. Η περίοδος μπορεί να σταματήσει εντελώς, αλλά συνήθως επανέρχεται αν πάψετε να γυμνάζεστε τόσο σκληρά. 
Διάρροια: αυτή η περίπτωση είναι μια μορφή κολίτιδας, που προκαλείται όταν το αίμα εκτρέπεται από τον πεπτικό σωλήνα στους μυς σας, σε μια υπερβολικά μεγάλη περίοδο άσκησης. Μειώνοντας το χρόνο της άσκησης θα ανακουφίσετε τα συμπτώματα.
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr