Ήταν πάντα η απορία μου: όταν έχεις ανοίξει ένα κρασί για να «σβήσεις» ένα φαγητό και δεν το πίνεις, το υπόλοιπο τι το κάνεις;
Μετά από λίγες μέρες στο ψυγείο χαλάει. Τι μπορείς να κάνεις για να μην το πετάξεις; Τη λύση μού την έδωσε η μαμά μου....
- Βάζεις το κρασί σε παγοθήκες και δημιουργείς παγάκια κρασιού για μαγειρική χρήση, όπως ακριβώς μπορείς να κάνεις και παγάκια λεμονιού.
- Ακόμα, μπορείς να το βάλεις και σε μικρά πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης (η σωστή δόση για να σβήσεις το φαγητό, ισοδύναμη με 2-3 παγάκια!
Τόσο απλό...
Μαριέττα
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου