Eπανήλθαν στη μόδα τα αρχαιοελληνικά κοσμήματα


Έπιασαν για τα καλά οι ζέστες και αρχίσαμε να δείχνουμε τα μπράτσα μας με τις καλοκαιρινές αμάνικες μπλουζίτσες! Γιατί να τα αφήσουμε γυμνά και να μην τα στολίσουμε με υπέροχα βραχιόλια μπράτσου; Ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις μπορούμε να κάνουμε, αν τα συνδυάσουμε με αρχαιοελληνικά φορέματα.


Τα βραχιόλια που φοριούνται στο μπράτσο υπάρχουν στην ιστορία από τη Χάλκινη εποχή και σε πολλούς πολιτισμούς του κόσμου φοριούνται, ακόμα και σήμερα, για καλή τύχη, αλλά και για να διώξουν μακριά τις κακουχίες!

Στη Ρωμαϊκή εποχή τα βραχιόλια σε σχήμα φιδιού ήταν πολύ δημοφιλή ιδιαίτερα στις γυναίκες, όπως και αυτά που κατέληγαν σε κεφάλι λιονταριού και ήταν τυλιχτά στο μπράτσο.

Στην αρχαία Ελλάδα, φορούσαν τα βραχιόλια ψηλά στο μπράτσο, στολισμένα με ημιπολύτιμους λίθους για τις γυναίκες και μεταλλικά ή δερμάτινα για τους άνδρες που τα είχαν και για προστασία στη μάχη.

Στην αρχαία Αίγυπτο και τη Μεσοποταμία τα βραχιόλια θεωρούνταν προστάτες και βέβαια σπουδαία στολίδια.

Στις μέρες μας, τα βραχιόλια του μπράτσου δίνουν ένα ξεχωριστό αέρα στις εμφανίσεις μας και μπορούμε να βρούμε στην αγορά τόσα πολλά σχέδια, που να καλύπτουν ακόμα και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις...

Μπορείτε να βρείτε βραχιόλια μπράτσου με αναζήτηση στο Διαδίκτυο, σε κοσμηματοπωλεία της πόλης σας ή και σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη διάσταση. Τα περισσότερα βραχιόλια μπράτσου είναι εύκαμπτα και μπορείτε να τα προσαρμόσετε στο μπράτσο σας έως ένα σημείο. Η τέλεια εφαρμογή επιτυγχάνεται όταν το βραχιόλι φτιάχνεται ειδικά για το δικό σας μπράτσο!

Πηγή: tokosmima
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr