συνταγή: Cake pops


συνταγή: Cake pops
Τα υλικά για τη συνταγή:

4 φλιτζάνια ψίχουλα από κέικ (περίπου 340 γραμμάρια)
1/4 φλιτζανιού παγωμένη σφικτή κρέμα σαντιγί
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη κρυσταλλική χρωματιστή
225 γραμμάρια λιωμένη λευκή κουβερτούρα σε σταγόνες
Μπαστούνια ξύλινα
Διαδικασία:
Σε ένα μπολ ψιχουλιάζουμε το κέικ και το θρυμματίζουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την παγωμένη σαντιγί και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Με τις παλάμες μας κάνουμε το μείγμα μπαλάκια και τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Ταυτόχρονα βάζουμε την χρωματιστή ζάχαρη σε μπολάκια. Ζεσταίνουμε την λευκή σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα.

Έπειτα βγάζουμε τα μπαλάκια κέικ από το ψυγείο. Περνάμε το κάθε κορυφή από το ξυλάκι μέσα στη σοκολάτα και μετά καρφώνουμε τα μπαλάκια κέικ, τα περνάμε από το μείγμα σοκολάτας και τα καλύπτουμε με την χρωματιστή ζάχαρη.
Πηγή: sidagi.gr
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr