Πράσινο Γκασπάτσο

Πράσινο Γκασπάτσο

Νόστιμο, θρεπτικό και άκρως καλοκαιρινό



Προετοιμασία: 10 λεπτά
Υλικά για 1 μερίδα

• 2 πράσινες τομάτες • ? αγγούρι • ? κίτρινη πιπεριά • 5 κλαράκια σχοινόπρασο • 2 κλαράκια φραγκομαϊντανός • 1 πράσινο λεμόνι • μερικά φύτρα σταριού • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο • αλάτι

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, το αγγούρι και την πιπεριά, και τα κόβουμε σε κύβους. Τα χτυπάμε στο μπλέντερ με λίγο αλάτι, το χυμό ενός πράσινου λεμονιού και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο.
Την ώρα του σερβιρίσματος βάζουμε το γκασπάτσο σε ποτήρι, πασπαλίζουμε με φύτρα και απολαμβάνουμε.
Πηγή: http://www.yupiii.gr
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr