Τρόπος μαγειρέματος
- 1
Σπάμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπέν μαρί, σε πολύ χαμηλή φωτιά
- 2
Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό και την αραιώνουμε με το ζεστό γάλα
- 3
Χτυπάμε την κρέμα, χωρίς ζάχαρη, σε άγλυκη σαντιγύ
- 4
Προσθέτουμε τη ζελατίνη στη σοκολάτα και ανακατεύουμε απαλά
- 5
Προσθέτουμε τη σαντιγύ λίγη – λίγη στο μίγμα σοκολάτας και την ανακατεύουμε απαλά με μία σπάτουλα
- 6
Μοιράζουμε τη μους σε ποτήρια και την αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες
- 7
Βράζουμε τα ροδάκινα μαζί με τον χυμό από το λεμόνι και τη ζάχαρη για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά
- 8
Αλέθουμε το μίγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για 1 ώρα.
- 9
Σερβίρουμε τη μους μαζί με την σως
Πηγή: http://www.tlife.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου