Σαλάτα με καρπούζι, σταφύλια και φέτα


fruit-salad-386

Υλικά (για 6 άτομα)



1 φλιτζ. καρπούζι κομμένο σε κύβους
2 φλιτζ. ρώγες από σταφύλι ροζακί
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε κρίκους
1 φλιτζ. φέτα σκληρή σε κύβους
1/2 κ.τ.γ. τριμμένη φλούδα λεμονιού
2-3 σταγόνες λεμόνι
2 σταγόνες ξίδι
3-4 φρέσκα φύλλα δυόσμο ή μέντα


Εκτέλεση 
Ανακατέψτε όλα καλά τα φρούτα και αμέσως μετά προσθέσετε την φέτα και το ξύσμα του λεμονιού, την βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο και αμέσως μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι και τον δυόσμο. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Πηγή: http://www.myworld.gr
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr