Ρούχα για γυναίκες με μικρό στήθος - Συμβουλές μόδας


Μαγιό καλοκαίρι 2013


Πολλές γυναίκες έχουν μικρό στήθος. Όπως είναι λογικό, το μικρό στήθος μπορεί να περιορίσει ορισμένες επιλογές ρούχων.
Το καλό της υπόθεσης όμως είναι ότι υπάρχουν ρούχα που μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο στο να φαίνεται το στήθος σας μεγαλύτερο, όσο και στο να σας κάνουν να φαίνεστε πολύ κομψές και στιλάτες. Σε προηγούμενο άρθρο του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκαπαρουσιάσαμε 7 τρόπους για το πώς να κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε ορισμένες πολύ χρήσιμες συμβουλές μόδας για να επιλέξετε ρούχα που είναι κατάλληλα για γυναίκες με μικρό στήθος.


Κατ' αρχήν να αναφέρουμε ότι ένα κατάλληλο σουτιέν ενίσχυσης ή ανόρθωσης στήθους μπορεί να βοηθήσει πολύ την κατάσταση. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ένα σωρό σουτιέν για το σκοπό αυτό, πολλά από τα οποία θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε να δίνεται την ψευδαίσθηση ότι το στήθος σας είναι μεγαλύτερο.

Ρούχα για γυναίκες με μικρό στήθος - Συμβουλές μόδας

Ρούχα για μικρό στήθος
David Castillo Dominici/freedigitalphotos
Εξώπλατο 
Το εξώπλατο είναι ένα στιλ που θα λέγαμε ότι ταιριάζει "γάντι" στις γυναίκες με μικρό στήθος. Όταν αναφερόμαστε σε εξώπλατα ρούχα, θεωρούμε ότι σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται τόσο τα εξώπλατα φορέματα όσο και οι εξώπλατες μπλούζες. Τα εξώπλατα προσδίδουν απόλυτη θηλυκότητα στη γυναίκα και τραβούν τα βλέμματα στην πίσω πλευρά του σώματος κάνοντας έτσι το στήθος να αποτελεί δευτερεύουσα βαρύτητα οπτικά. 


Ρούχα για μικρό στήθος
sattva/freedigitalphotos
Κοντές φούστες μίνι
Οι φούστες μίνι λειτουργούν με την ίδια λογική όπως και τα εξώπλατα, δηλαδή δίνουν περισσότερη βαρύτητα σε άλλο σημείο του σώματος. Αν θέλετε να είστε εξαιρετικά ελκυστικές, τότε οι φούστες μίνι είναι ένα στιλ κατάλληλο για αυτό το σκοπό. Τα γυναικεία πόδια θεωρούνται άκρως ελκυστικά για τους άντρες και για αυτό το λόγο οι φούστες μίνι θεωρούνται αρκετά σέξι.







Ρούχα για μικρό στήθος
marin/freedigitalphotos
Ρούχα που λεπταίνουν τη μέση 
Τα ρούχα που κάνουν τη μέση να φαίνεται αρκετά λεπτή, πολλές φορές δίνουν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου στήθους. Το ανθρώπινο μάτι έχει συνηθίσει να βλέπει τα πράγματα συγκριτικά, οπότε μια λεπτή μέση εκτός του γεγονότος ότι κολακεύει το σώμα, ταυτόχρονα "ξεγελάει" το μάτι και κάνει το μικρό στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο.








Ρούχα για μικρό στήθος
www.millionlooks.com
Ρούχα με μοτίβα
Αναφερόμαστε σε μπλούζες, πουκάμισα ή και φορέματα. Όταν ένα ρούχο έχει πολύχρωμα μοτίβα, τότε είναι μια καλή επιλογή για γυναίκες με μικρό στήθος. Τα μοτίβα εστιάζουν την προσοχή στα ίδια τα σχέδια και τα χρώματα κάνοντας έτσι τα βλέμματα να απομακρύνονται από σημεία του σώματος που δεν θέλετε να τονίσετε όπως για παράδειγμα το μικρό στήθος.







Ρούχα για μικρό στήθος
www.millionlooks.com
Ρούχα με βολάν στην περιοχή του στήθους
Άλλη μια πολύ καλή ιδέα για ρούχα για μικρό στήθος είναι τα ρούχα με βολάν στην περιοχή τους στήθους. Τα ρούχα αυτά εκτός του ότι παρέχουν μεγάλη "συγκάλυψη" του μικρού στήθους, το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο.









Ρούχα για μικρό στήθος
www.millionlooks.com
Ρούχα με οριζόντιες γραμμές
Τα ρούχα με οριζόντιες γραμμές είναι άλλη μια εναλλακτική λύση για γυναίκες με μικρό στήθος. Τα ρούχα αυτά μπορεί να δώσουν στους άλλους μια ψευδή εικόνα ότι το στήθος είναι μεγαλύτερο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε σε αυτού του είδους τα ρούχα, είναι ότι πολλές φορές μπορεί να κάνουν την γυναίκα να φαίνεται πιο παχουλή. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. 

Πηγή:http://www.dynamikhgynaika.gr
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr