Οι σούπερ σέξι επιλογές για κάθε σωματότυπο!


Οι σούπερ σέξι επιλογές για κάθε σωματότυπο

Το απόλυτο μυστικό του στυλ δεν είναι άλλο από το να επιλέγεις τα σωστά ρούχα για το σωματότυπο σου. Σκέψου απλά ότι το σώμα σου είναι σα μια κιθάρα κι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις να την χειρίζεσαι σωστά.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα
Το απόλυτο μυστικό του στυλ δεν είναι άλλο από το να επιλέγεις τα σωστά ρούχα για το σωματότυπο σου. Σκέψου απλά ότι το σώμα σου είναι σα μια κιθάρα κι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις να την χειρίζεσαι σωστά.
Σίγουρα θα ήθελες να έχεις το σώμα της Ζιζέλ, αλλά καλό είναι να έχεις πλήρη επίγνωση του δικού σου προσπαθώντας να το αναδείξεις όσο γίνεται καλύτερα με το κατάλληλο ντύσιμο. Εξάλλου, αναδεικνύοντας τα δυνατά σου σημεία αποκτάς την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να βγεις εκεί έξω και να εντυπωσιάσεις με το στυλ και τον αέρα σου κάνοντας ταυτόχρονα fashion statement. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και σύντομα θα δίνεις συμβουλές στυλ σε γνωστές και φίλες!
Μπορεί να μην έχει μεγάλο στήθος,  αλλά το αναδεικνύει σωστά η Κέητ  Χάντσον!
Μπορεί να μην έχει μεγάλο στήθος,
αλλά το αναδεικνύει σωστά η Κέητ
Χάντσον!
Α. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου: κοιτάξου σε έναν ολόσωμο καθρέπτη στο σπίτι σου και μάθε το σώμα σου. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, μιας και από τη στιγμή που θα γνωρίζεις τα δυνατά και αδύναμα σημεία σου θα μπορείς ξέρεις τι να κρύψεις και τι να τονίσεις καλύτερα. Πολλές φορές αποφεύγουμε την πραγματική επαφή με τον καθρέπτη μας από φόβο ότι αυτό που θα αντικρίσουμε δε θα μας αρέσει. Έτσι όμως δε γνωρίζουμε πραγματικά το σώμα μας και κατά συνέπεια δε μπορούμε να ντυθούμε κατάλληλα.
Β. Ποιος είναι ο σωματότυπος μου; Δεν είναι ανάγκη να μείνεις για πάντα κολλημένη στον καθρέφτη προσπαθώντας να καταλάβεις ποιος ακριβώς είναι ο σωματότυπος σου. Διάβασε παρακάτω σε ποια κατηγορία ανήκεις, μαζί με τα συν και πλην των επιλογών σου, για να τονίσεις μόνο τα καλά που σου χάρισε ο θεούλης:
Σούπερ θηλυκή και σέξυ  η Μίσα με το φορεματάκι της!
Σούπερ θηλυκή και σέξυ
η Μίσα με το φορεματάκι της!
Αχλάδι: με λεκάνη πιο φαρδιά από τους ώμους, μικρό στήθος και γεμάτους γλουτούς, μπορείς να αρχίσεις να βρίζεις που γεννήθηκες ελληνίδα ή απλά να δώσεις πόντους στυλ στην εμφάνιση σου επιλέγοντας χυτά παντελόνια που δεν κολλάνε επάνω σου τονίζοντας το αδύνατο σημείο σου: την περιφέρεια σου. Αν σου αρέσουν οι φούστες, τότε οι ίσιες φούστες μπορούν να γίνουν πολύ καλές σου φίλες, κυρίως αν είναι μακριές! Ώς εκπρόσωπος του είδους αχλάδι, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, θεωρείται από τις πιο σέξυ γυναίκες!
Συν: παντελόνια σε στυλ καμπάνα, baggy τοπ, χυτές φούστες
Πλην: skinny jeans.
Μήλο: η στρογγυλεμένη σου φιγούρα με γενναιόδωρο μπούστο, στενούς γοφούς αλλά κυρίως λεπτοκαμωμένα πόδια, σου επιτρέπουν να δώσεις εκεί το βάρος των στιλιστικών σου επιλογών τονίζοντας κυρίως το ντεκολτέ και τα καλλίγραμμα πόδια σου και κάνοντας τους άντρες να παραμιλούν στο πέρασμα σου.
Συν: μπλούζες με λαιμόκοψη V ή ντεκολτέ, εφαρμοστή φούστα
Πληνκολλητές μπλούζες, φαρδιά παντελόνια.
Αντεστραμμένο τρίγωνο: ανοιχτοί ώμοι συγκριτικά με τους γοφούς, μεσαίο μπούστο, λίγες καμπύλες στους γοφούς. Για να εξισορροπήσεις τους μεγαλύτερους σε φάρδος ώμους σου προτίμησε φούστα ή παντελόνι σε γραμμή καμπάνα. Ακόμη, για να είσαι σωστά ντυμένη αλλά και in fashion, επίλεξε να φορέσεις ζώνη με το πουκάμισο σου την οποία θα έχεις χαμηλότερα από τους γοφούς σου.
Συν: παντελόνι σε γραμμή καμπάνα, φούστα σε φαρδιά γραμμή, φαρδιές μπλούζες, cardigans, ανοιχτά τοπ.
Πληνskinny jeans, μπλούζες με μανίκια μικρότερα των ¾, στενά μανίκια στις μπλούζες
Μονοκόματη: με μέτριο μπούστο, το κάτω και πάνω μέρος του σώματος σου είναι σχεδόν ίσα κάνοντας σε να αναρωτιέσαι πώς μπορεί να προσθέσεις λίγη θηλυκότητα στο ντύσιμο σου. Η Μίσα Μπάρτον και η Κέητ Χάνσον, φαίνεται ότι έχουν βρει τα μυστικά για να αποπνέουν θηλυκότητα ακόμη και αν ξεφεύγουν από το πρότυπο της full figured γυναίκας επενδύοντας κατά κύριο λόγο στα υπέροχα πόδια τους!
Συν:skinni jeans συνδυασμένη με γόβα στιλέτο, εγαρμοστά τοπ, stretch φόρεμα.
Πλην: baggy παντελόνια, χυτές μπλούζες.
Γ. Δούλεψε με τα "καλά" σου σημεία: μέχρι σήμερα δε μπορεί παρά να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τι σου πηγαίνει και τι φαίνεται τελείως ξένο επάνω σου. Γι’ αυτό το λόγο καλό είναι να φροντίσεις να φτιάξεις και να στολίσεις όσο γίνεται καλύτερα το δικό σου σώμα όχι κάποιας άλλης. Σκέψου απλά ότι η Κάιλι Μινόγκ θεωρείται μικροκαμωμένη, η Τζένιφερ Λόπεζ με μεγάλους γλουτούς και η Μόνικα Μπελούτσι "αχλαδωτή" αλλά μετατρέποντας τα θεωρητικά αρνητικά τους σημεία σε θετικά, έγιναν διάσημες μόνο και μόνο χάρη σε αυτά!
Γιόρτασε το νέο σου εαυτό με τα θετικά του και εντυπωσίασε τους όλους!
Πηγή: http://www.womenonly.gr
Κατασκευή ιστοσελίδων - υπηρεσίες SEO - powered by seo-maker.gr